ЯЗОВИР ЙОВКОВЦИ

къща за гости
ЕЛЕНСКИ КЪТ

Предлагаме на вашето внимание къща за гости “Еленски кът”. В нашата ваканционна къща, отсядат само хора, които търсят спокойна и културна почивка, сред природата. Подбираме внимателно гостите си така, че да се върнат отново при нас.

Избягайте от шумотевицата, суетата и забързания градски живот. Къща за гости “Еленски кът”, Ви предоставя тази възможност. Само на на 6км от Възрожденския град Елена и на 400 метра от язовир Йовковци - село Гърдевци, ще направи вашата ваканция незабравима. Простира се в обширен озеленен двор от 1900 кв.м, сред красиви цветни градинки и зелени площи, като в него са разположени плувен басейн, детски кът за най-малките малчугани, футболно игрище, пясъчник и паркинг за гостите на къщата с капацитет за 7-8 автомобила. Запалените любители на риболова, могат да тестват страстите си в близкия язовир. Предлага се велопоход до забележителностите на местността.

За вашата перфектна почивка, ние стопаните, сме подсигурили просторни веранди, барбекю, кът за сутрешно кафе и шатра за горещите летни вечери. 

къща за гости ГЕРАНА

И не на последно място, но като важно удобство - на 100м. от къщата се намира хранителен магазин, винаги зареден с пресни плодове и зеленчуци и всичко необходимо за приготвяне на вкусна вечеря. ”Еленски кът” предлага комфортно настаняване, с капацитет до 22 души. В двора от зеленина и цветя, са разположение две самостоятелни къщи, които могат да се наемат както отделно, така и от обща весела компания.

КЪЩА 1 – 8+2 души. Разполага с 3 двойни стаи - 2 от тях са спални с разтегателни дивани с общ санитарен възел и 1 стая с две единични легла и санитарен възел, просторна механа, с голям разтегателен диван, с опция за допълнително настаняване на още 2 човека. 

КЪЩА 2 – С капацитет от 12+2 души. Във всяка стая има обособен санитараен възел и балкон. На първия етаж се намира обширна трапезария и оборудвана кухня с посуда и всичко необходимо за приготвяне на вкусна храна, снабдена с камина.
 
Допускат дом. любимци след предварително запитване.

къща за гости

къща за гости Еленски кът

Пусни видео

За контакти и запитвания

Телефон: 089 463 1104

Адрес: с. Гърдевци, ул. 12-та
GPS: 42.916171, 25.778967

www.elenskikut.eu


Язовир Йовковци  - Информационен сайт
Този сайт е неофициален информационен сайт, направен със цел развитие на обекта и туризма в района.
Сайтът не е свързан с местните власти и община.

 Изработка и поддръжка ФиУеб ЕООД