НАСТАНЯВАНЕ

ПОДХОДЯЩИ МЕСТА ЗА НАСТАНЯВАНЕ В РАЙОНА

къща за гости ГАЛБА

къща за гости
ГАЛБА

Телефон: 088 795 3317

На 300 метра от брега на язовир Йовковци, заобиколена от величествени гори, е разположена Къща за гости Галба. Тишината, спокойствието, чистият въздух, луксът и удобството на стаите са предпоставка за вашата пълноценна почивка. Къщата се намира в махала Бръчковци, на 6 км от град Елена и на 38 км от Велико Търново.


семеен комплекс КрисБо

семеен комплекс
КрисБо

+359 888 60 38 39 - Пламен Станев
+359 898 65 43 43 - Живка Станева

Семеен Комплекс „КрисБо“ се намира в китната махала Донковци, на 6 км от гр.Елена и на 30 км от гр. Велико Търново. Тук стопаните – сем. Станеви, са създали чудесно място за отдих и веселие с всички съвременни удобства. От летните горещини ще Ви спаси откритият басейн, прохладната дневна и красивата веранда с чудесна панорама към язовир Йовковци, който е само на една крачка от къщата.


Комплекс Елица

комплекс
ЕЛИЦА

Телефон: 0888 203 920 (Милена Мартинкова)

Комплекс "Елица" - едно прекрасно кътче в сърцето на величествения Еленски балкан. Намираме се само на 15км от възрожденския гр. Елена в живописното с. Средни колиби непосредствено до яз. Йовковци. Тук стопаните – сем. Мартинкови, сме създали чудесно място за отдих и веселие с всички съвременни удобства. 


къща за гости Еленски кът

къща за гости
ЕЛЕНСКИ КЪТ

Телефон: 089 463 1104

Предлагаме на вашето внимание къща за гости “Еленски кът”. В нашата ваканционна къща, отсядат само хора, които търсят спокойна и културна почивка, сред природата. Подбираме внимателно гостите си така, че да се върнат отново при нас.

Простира се в обширен озеленен двор от 1900 кв.м, сред красиви цветни градинки и зелени площи, като в него са разположени плувен басейн, детски кът за най-малките малчугани, футболно игрище, пясъчник и паркинг за гостите на къщата с капацитет за 7-8 автомобила.


къща за гости Бор и Шишарка

къща за гости
БОР И ШИШАРКА

Телефон: 0888 10 10 48

Скътана в гористия Еленски балкан, къща за гости „Бор и Шишарка“ съчетава автентичния дух на българското село и удобствата на модерно оборудвана вила. Разположена на площ от 3.2 декара, с прекрасен голям двор, тя предлага на своите гости простор, светлина, уют.


КЪЩА ЗА ГОСТИ СЛЪНЧЕВО УТРО

къща за гости 
СЛЪНЧЕВО УТРО

Телефони: 0887 475 621 ; 0889 769 173

Една уютна вила в сърцето на Еленският балкан с автентичен дух и омайваща природа, предразполагаща истинска почивка. Разполага с 3 апартамента, два от които с капацитет 4 човека, третият за 7 души. Къщата е напълно самостоятелна и работи целогодишно. На 2 км. е от язовир Йовковци, който предлага добри условия за риболов.


къща за гости ГЕРАНА

къща за гости
ГЕРАНА

Телефон: +359 877 48 22 55

Къща за гости „Герана” се намира в с. Блъсковци, където са запазени характерната възрожденска атмосфера и богатото културно и историческо наследство на България, превръщайки го в често посещавана туристическа атракция. Заради близостта си до град Елена (5 км.) и яз. Йовковци (3 км.), с. Блъсковци става все по-популярно място за почивка в Еленския балкан. Язовир Йовковци  - Информационен сайт
Този сайт е неофициален информационен сайт, направен със цел развитие на обекта и туризма в района.
Сайтът не е свързан с местните власти и община.

 Изработка и поддръжка ФиУеб ЕООД

Created with Mobirise ‌

Free Web Page Builder