ЯЗОВИР ЙОВКОВЦИ

КОМПЛЕКС ЕЛИЦА

Комплекс "Елица" - едно прекрасно кътче в сърцето на величествения Еленски балкан. Намираме се само на 15км от възрожденския гр.Елена в живописното с. Средни колиби.

Тук стопаните – сем. Мартинкови, сме създали чудесно място за отдих и веселие с всички съвременни удобства. Предлагаме на на нашите гости 8 просторни стаи, разположени в две къщи - едноетажна и двуетажна. Всяка стая разполага със собствен санитарен възел, цифрова ТВ, интернет и локално парно за студените дни.

През горещите летни дни ще намерите прохлава в открития басейн, ще спортувате на волейболното игрище, а децата Ви ще се наиграят на воля в големия озеленен двор, без да се притеснявате за тях.

Ако се доверите на нас за приготвяне на нещо вкусно няма да съжалявате. Тук ще Ви нагостим с традиционни за Еленския край специалитети.

На Ваше разположение е и външно покрито барбекю, където може да прекарате дълги часове на маса с приятели. На всички гости предлагаме безплатен паркинг в двора на комплекса.

Близостта на яз. Йовковци предоставя чудесни възможности за риболов, ако имате късмет с улова можете да ни се доверите за приготвянето му напълно безплатно.

Комплекс Елица

За контакти и запитвания

Телефон: 0888 203 920 (Милена Мартинкова)
Емейл: kompleks_elitca@abv.bg

Адрес: с. Средни Колиби, община Елена
GPS: 42.915219, 25.743074

www.kompleks-elitca.com


Язовир Йовковци  - Информационен сайт
Този сайт е неофициален информационен сайт, направен със цел развитие на обекта и туризма в района.
Сайтът не е свързан с местните власти и община.

 Изработка и поддръжка ФиУеб ЕООД

Built with Mobirise ‌

Website Maker