ЯЗОВИР ЙОВКОВЦИ

къща за гости
БОР И ШИШАРКА

Скътана в гористия Еленски балкан, къща за гости „Бор и Шишарка“ съчетава автентичния дух на българското село и удобствата на модерно оборудвана вила. Разположена на площ от 3.2 декара, с прекрасен голям двор, тя предлага на своите гости простор, светлина, уют и спокойствие, както и различни възможности за пълноценна почивка и възстановяване – външен басейн, инфрачервена сауна, различни спортни активности на открито, кътове за отдих и разпускане сред природата.

Независимо дали търсите място за почивка, приключения сред природата или бягство от големия град, „Бор и Шишарка“ ще се превърне в любимо място на Вас и Вашето семейство. При нас може да откриете кътче за отдих, далеч от шума на забързаното ежедневие, а ако приключенията са Ваша страст – ние ще Ви помогнем да организирате своя незабравим празник, който включва спортни занимания, планински преходи, занаятчийски работилници и много, много други забавления.

В двора на „Бор и Шишарка“ са съхранени традициите на стара еленска фамилия. През 2019 г. къщата е напълно реновирана, като днешните домакини запазват част от автентичната й архитектура, в това число масивните дъбови порти, каменния зид и сайванта в двора.Основната къща на „Бор и Шишарка“ включва 4 спални помещения, мансарда, 3 модерни бани с тоалетни, напълно обзаведена кухня, трапезария с камина и мека мебел, инфрачервена сауна. Към нея има и допълнителна постройка с една спалня и баня с тоалетна. На разположение на гостите са и лятна кухня/механа, както и сайвант с място за хранене на открито.

къща за гости БОР И ШИШАРКА

За контакти и запитвания

Телефон: 0888 10 10 48
Емейл: borishisharka@gmail.com

Адрес: с. Вързилковци, на 6 км от гр. Елена
GPS: 42.926659, 25.810792

www.borishisharka.com


Язовир Йовковци  - Информационен сайт
Този сайт е неофициален информационен сайт, направен със цел развитие на обекта и туризма в района.
Сайтът не е свързан с местните власти и община.

 Изработка и поддръжка ФиУеб ЕООД

Created with Mobirise ‌

Free HTML5 Page Builder